Turvallisuustekniikkaa yrityksille 

Turvallinen ympäristö antaa työrauhaa

Hälytysjärjestelmät

Tarjoamme hälytysjärjestelmiä kaikille yrityksille. Autamme teitä löytämään sopivan hälytysjärjestelmän, sopeutunut teidän tarpeisiinne. 

Murtohälytys, hätäpainikehälytys ja palohälytys ovat esimerkkejä hälytysjärjestelmistä jotka ovat saatavilla meiltä. Järjestelmät voidaan helposti integroida toisiinsa jotta asiakkaana saisit niin kattavan järjestelmän kuin mahdollista. 

Me tarjoamme mm. seuraavia järjestelmiä:

Hedengren HHL

Kotimainen yritys Hedengren on turvallisuusalan johdossa. Heidän turvallisuusjärjestelmänsä tarjoavat yrityskäyttäjille laajan valikoiman turvallisuussovelluksia. Heidän järjestelmänsä integroi mm. murtohälytykset, palohälytykset ja kulunvalvontaa.

Paradox hälytysjärjestelmä

Paradox on vakiintunut ja tunnettu merkki turvallisuusalalla. Hälytysjärjestelmät ovat käyttäjäystävällisiä, luotettavia ja korkealaatuisia.

Teltonika hätäpainikehälytys

Teltonika hätäpainikehälytys on mobiilinen hälytys GPS-paikannuksella. Helpolla napinpainalluksella käyttäjän sijainti voidaan määrittää ja apua lähetetään kyseiselle paikalle.

Tarjouspyyntö suoraan meidän verkkolomakkeen kautta tai ota yhteyttä niin kerromme lisää valikoimastamme.

Kameravalvonta

Hyvin sopeutettu kameravalvontajärjestelmä vähentää murtoriskiä tehokkaasti ja helpottaa mahdollisessa rikostutkimuksessa. Sen lisäksi kameravalvonta ennaltaehkäisee ilkivaltaa ja luvatonta oleskelua. 

Myymme ja asennamme kamerajärjestelmiä. Tänä päivänä löytyy monia mahdollisuuksia koskien kameravalvontaa ja tavoitteemme on löytää paras ratkaisu teidän yrityksellenne.

Valikoimastamme löytyy mm. seuraavat valmistajat:

  • Mirasys
  • Samsung
  • Avigilion
  • Qvis
  • Sony

Tarjouspyyntö suoraan verkkolomakkeella tai ota yhteyttä niin kerromme lisää valikoimastamme.

Comments are closed.